Lisans Türü Bilgileri Nerede Bulunur?

Lisans Türü Bilgileri Nerede Bulunur?

Lisansınızla ilgili bilgileri Autodesk Hesabınızdaki Yönetim sekmesinde bulabilirsiniz. NOT: Seri numaranız ve şifrenizi öğrenmek için Autodesk Account sayfasını açmalısınız yetkili mail adresi ile giriş yaptığınızda Management başlığı altında soldaki menüde All products & Service alanına tıklayarak sahip olduğunuz lisansları görüntüleyebilirsiniz. İndirdiğiniz ürününüzün üzerine tıkladığınızda seri numarası ve şifrenizin bulunduğu pencere açılacaktır. Lisans Türüne Göre Erişim Yöntemleri Etkinleştirmeniz, seri numarası girmeniz veya oturum açmanız gerekip gerekmediği konusunda kafanız karıştı mı? Doğru prosedürü tanımlamak için bu grafiği kullanın. Abonelik Lisansları
Tür Kaynak Seri Numarası Konumu Ürün Erişim Yöntemleri
Tek Kullanıcılı Autodesk çevrimiçi mağaza Yetkili distribütör bayi Autodesk satış temsilcisi Autodesk Hesabı Seri numarası girişi, indirme yöntemine göre değişir   Şimdi Kur yöntemi:  Sadece Autodesk kimliğinizle oturum açın. Seri numara girişi gerekli değildir. Diğer tüm indirme yöntemleri: Başlangıç ekranında, Seri Numarası Girin'i tıklayın. Seri numarasını girin ve Autodesk ID'nizle oturum açın.
Autodesk ID  Tek kullanıcı Autodesk çevrimiçi mağaza Seri numara gerektirmez Autodesk ID'nizle çevrimiçi oturum açın:   Şimdi Kur yöntemi:  Sadece Autodesk ID ile oturum açın. Seri numara girişi gerekli değil. Diğer tüm indirme yöntemleri: Başlangıç ekranında, Oturum aç'a tıklayın ve Autodesk kimliğinizle oturum açın.
Çok kullanıcılı  Yetkili distribütör bayi Autodesk satış temsilcisi Autodesk Hesabı Kullanıcılar: Bir ağ dağıtımından yüklenen bir programı başlatmak, ağ lisans sunucunuzdan bir lisansı denetler. Başka bir eylem gerekmez. Ürününüzün lisans alamadığına dair bir mesaj alırsanız, ağ yöneticinizden lisans sunucunuzun doğru şekilde kurulduğunu doğrulamasını isteyin.   Ağ yöneticileri:   Ağ dağıtımı: Ağ dağıtımı  oluşturma  sırasında, Ağ lisansı türünü seçin ve lisansı, sunucu bilgilerini, seri numarasını ve ürün anahtarını sağlayın.   Diğer tüm indirme yöntemleri: Başlayalım ekranında, Ağ veya Çoklu Kullanıcı'yı seçin ve lisansı, sunucu bilgilerini, seri numarasını ve ürün anahtarını sağlayın.
  Eğitim Lisansları (3 yıllık dönem)  
Tür Kaynak Seri Numarası Konumu Ürün Erişim Yöntemleri
Eğitim (Öğrenci veya Eğitimci) Eğitim Topluluğu Eğitim Topluluğu Autodesk Hesabı (kayıttan sonra)   Seri numarası girişi, indirme yöntemine göre değişir:   Şimdi Kur yöntemi:  Sadece  Autodesk kimliğinizle oturum açın. Seri numara girişi gerekli değildir. Diğer tüm indirme yöntemleri (çevrimiçi): Başlangıç ekranında, Seri Numarası Girin'i tıklayın. Eğitim Topluluğu'ndan bir seri numarası girin. Bu yöntem, aşağıdaki çevrimdışı yöntemden daha hızlı ve kolaydır. Diğer tüm indirme yöntemleri (çevrimdışı): İnternet erişiminiz yoksa, etkinleştirme kodunu almak için manuel aktivasyon kullanın.
Eğitim  Multi-Seat  Stand-Alone  (Kurum) Eğitim Topluluğu Eğitim Topluluğu Autodesk Hesabı (kayıttan sonra) Kullanıcılar: Bir programı başlattığınızda, başka bir işlem gerekmez.   Ağ yöneticileri:   Kayıt  Autodesk Hesaptaki görünecek şekilde her bir ürünü. Yükle: Başlangıç ekranında, Ağ veya Çoklu Kullanıcı'yı seçip seri numarasını ve ürün anahtarını sağlayın.
Eğitim Ağı  (Kurum) Eğitim Topluluğu Eğitim Topluluğu Autodesk Hesabı (kayıttan sonra) Kullanıcılar: Bir ağ dağıtımından yüklenen bir programı başlatmak, ağ lisans sunucunuzdan bir lisansı denetler. Başka bir eylem gerekmez. Ürününüzün lisans alamadığına dair bir mesaj alırsanız, ağ yöneticinizden lisans sunucunuzun doğru şekilde kurulduğunu doğrulamasını isteyin.   Ağ yöneticileri: Kayıt  Autodesk Hesaptaki görünecek şekilde her bir ürünü. Dağıt: Başlangıç ekranında, Ağ veya Çok Kullanıcılı'yı seçin ve lisansı, sunucu bilgilerini, seri numarasını ve ürün anahtarını sağlayın.
      Kalıcı Lisanslar (Kalıcı)  
Tür Kaynak Seri Numarası Konumu Ürün Erişim Yöntemleri
Perpetual  Stand-Alone  Tek kullanıcılı Ocak 2017'den önce satılan lisanslar Bakım planındaki lisansları içerir Autodesk Hesabı Çevrimiçi yöntem: Başlangıç ekranında, Seri Numarası Gir'i tıklayın. Bir seri numarası girin   ve Autodesk ID ile oturum açın.   Çevrimdışı yöntem: İnternet erişiminiz yoksa, etkinleştirme kodunu almak için elle etkinleştirmeyi kullanın.
Sürekli  Ağ  Çok kullanıcılı Ocak 2017'den önce satılan lisanslar Bakım planındaki lisansları içerir Autodesk Hesabı Kullanıcılar: Bir ağ dağıtımından yüklenen bir programı başlatmak, ağ lisans sunucunuzdan bir lisansı denetler. Başka bir eylem gerekmez. Ürününüzün lisans alamadığına dair bir mesaj alırsanız, ağ yöneticinizden lisans sunucunuzun doğru şekilde kurulduğunu doğrulamasını isteyin.   Ağ yöneticileri:   Ağ dağıtımı: Ağ dağıtımı  oluşturma  sırasında, Ağ lisansı türünü seçin ve lisansı, sunucu bilgilerini, seri numarasını ve ürün anahtarını sağlayın. Diğer tüm indirme yöntemleri: Başlangıç ekranında, Ağ veya Çoklu Kullanıcı'yı seçin ve seri numarası ile ürün anahtarı verin.
    Kaynakça: https://knowledge.autodesk.com/customer-service/download-install/activate/about-activation
    • Related Articles

    • Lisans Yöneticisi Çalışmıyor

      KONU Windows AutoCAD 2017/2018 ailesindeki herhangi bir ürünü başlattığınızda aşağıdaki hata iletisini görüyorsunuz (AutoCAD, AutoCAD LT, AutoCAD MEP, vb.): The License manager is not functioning or is improperly installed. AutoCAD will shut down ...
    • Lisanslama Seçenekleri

      Autodesk, her biri kendi lisanslama teknolojisine sahip iki tür abonelik erişimi sunar. Bağımsız Lisanslar (tek kullanıcılı erişime sahip aboneliklerde bulunur) Tek kullanıcılı erişim, bir veya daha fazla bağımsız lisansa ihtiyaç duyan kuruluşlar ...
    • Bir Autodesk Ürünü İçin Etkinleştirmeyi Sıfırlamak

      Sorun Tek kullanıcılı bir lisansı olan bir kullanıcıysanız, bu sorunlar olduğunda etkinleştirmeyi sıfırlamanız gerekebilir: Ürününüz başlamıyor. Ürününüzü etkinleştiremez veya etkinleştirmeniz gereken mesajlar alabilirsiniz. Aktivasyon sırasında şu ...
    • Autodesk Ürünü Yüklerken 1606 veya 1317 Hatası

      Konu Yazılımınızı yüklemeye çalıştığınızda 1606 veya 1317 hata mesajı görüyorsunuz. Nedenler Bu hata neden olabilecek durumlar şunlardır: Önceki yüklemelerden kalan dosya kalıntıları Shell Folders veya User Shell Folders KlasörlerindeHatalı Windows ...